☀️Trenger du å få bestillingen din hjem før sommerferien? Fristen for å bestille for levering før sommerferien er 16/6☀️

Pandora Livings personvernregler

Hos Pandora Living prioriterer vi datasikkerhet og konfidensialitet. Denne personvernerklæringen angir retningslinjene for hvordan vi bruker personopplysningene vi mottar fra deg.


1. Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Den behandlingsansvarlige for informasjonen din er
Pandora Living
Frederikshåbvej 53
DK-7183 Randbøl
Danmark
E-post: info@pandoraliving.dk


2. Innsamling av personopplysninger

Når du bruker nettstedet vårt, for eksempel når du bruker kontaktskjemaet eller melder deg på nyhetsbrev eller konkurranser, samler vi inn personopplysninger om deg. Personopplysninger refererer til all informasjon som kan brukes til å beskrive din identitet, for eksempel navn, telefonnummer, adresse eller e-post.


3. Bruk av personopplysninger

Dine personopplysninger kan samles inn og brukes til følgende formål:


  • Registrer deg for nyhetsbrevet
  • Deltakelse i konkurranser eller andre arrangementer
  • Utstedelse av annet markedsføringsmateriell, inkludert invitasjoner til arrangementer og tildeling av verdikoder
  • Statistikk
  • Andre markedsføringstiltak
  • Salg og levering av produkter
  • Retur av varer og reklamasjoner
  • Regnskap og oppfyllelse av regnskapslovens krav

Vi gjør oppmerksom på at bruken av dine personopplysninger for å sende markedsføringsmateriell kun vil finne sted dersom du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre loven tillater oss å kontakte deg eller din bedrift uten at du først har gitt dette samtykket.


4. Utlevering til andre behandlingsansvarlige

Dine personlige data blir vanligvis ikke gitt videre til en tredjepart uten din tillatelse. Informasjon som brukes til produktlevering deles imidlertid med fraktselskapet og leverandører som Pandora Living bruker.
Videre kan det under visse omstendigheter og i henhold til loven være nødvendig å videreformidle opplysninger til offentlige myndigheter eller politiet.
Ved restrukturering eller helt eller delvis salg av selskapet, vil enhver offentliggjøring i slik forbindelse skje i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.


5. Overføring til databehandlere

Dine personopplysninger er overlatt til Pandora Livings forretningspartnere, som leverer tjenester på Pandora Livings vegne, for eksempel i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev. Disse forretningspartnerne behandler kun personopplysningene på Pandora Livings vegne og i samsvar med Pandora Livings instruksjoner.


6. Overføring til tredjeland

Dine personopplysninger kan bli overført til land utenfor EU (såkalte tredjeland) ettersom Pandora Living bruker tjenester fra Google og Microsoft. Dine personopplysninger vil kun bli overført til tredjeland som EU-kommisjonen har godkjent som «sikker» og i den grad overføringen er underlagt hensiktsmessige sikkerhetstiltak i henhold til EU-kommisjonens standardkontraktbestemmelser eller tilsvarende sikkerhetstiltak.


7. Sletting av personopplysninger

Vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger trenger å behandle dem for å oppfylle ett eller flere av formålene som er angitt ovenfor i avsnitt 3. Informasjonen kan imidlertid fortsatt behandles og lagres i anonymisert form.
p >

8. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner her: policy for informasjonskapsler


9. Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer oppfyller våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi gjør derfor vårt beste for å beskytte kvaliteten og integriteten til din personlige informasjon.


10. Dine rettigheter

Du har rett til tilgang til informasjonen vi behandler om deg når som helst, med forbehold om visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til å få rettet, slettet eller blokkert personopplysningene dine i henhold til gjeldende regelverk. Du har også rett til å få informasjon om deg selv som du har gitt oss og å få denne informasjonen videreført til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).


11. Tilbaketrekking av samtykke

Du kan når som helst tilbakekalle alle samtykker du har gitt. Vi vil da slette informasjonen din, med mindre vi kan fortsette behandlingen på annet grunnlag. Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt, kan du kontakte oss på info@pandoraliving.com.


12. Lenker til andre nettsteder osv.

Vårt nettsted kan inneholde lenker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på andre selskapers nettsider eller deres praksis i forbindelse med innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, oppfordres du til å lese eierens personvernerklæring og andre relevante retningslinjer.


13. Endringer i informasjon etc.

Hvis du ønsker at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi har registrert om deg, ønsker å få tilgang til personopplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål om retningslinjene ovenfor, kan du kontakte oss på info@pandoraliving.com.


14. Anke tilgang

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post, telefon eller brev som angitt i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.